Zaalhuur Doelum 2020-06-29T14:19:01+02:00
Loading...

VERGADERRUIMTE

Doelum beschikt over twee vergaderruimtes, ieder 44 m2. Tussen de twee vergaderruimtes zit een mobiele wand. Deze wand is makkelijk te verwijderen waardoor er één grote ruimte ontstaat. Bij de vergaderruimtes heb je zicht over het hele gebouw en de ruimtes hebben veel licht inval. Daarbij kan je ook gebruik maken van de pantry en is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van een videoscherm ( deze is makkelijk te gebruiken via je laptop).

GYMZAAL

De gymzaal in Doelum is 325 m2, eigen geluid is mogelijk en is op de eerste etage. Deze ruimte is te gebruiken voor diverse sporten en evenementen.

CULTUURZAAL

De cultuurzaal is een mooie lichte zaal van 220 m2. De cultuurzaal beschikt over grote ramen, dit zorgt voor veel licht inval en een leuk uitzicht op de tennisbanen. De ramen kunnen ook verduisterd worden, waardoor de zaal ook goed te gebruiken is voor bijvoorbeeld presentaties. Daarnaast heeft de cultuurzaal een spiegelwand en een houten vloer, hierdoor is het ook uitermate geschikt als dansstudio. De spiegelwand is af te dekken, de cultuurzaal kan ingericht worden met stoelen en tafels. Daarnaast kan je ook gebruik maken van een beamer, met scherm en eigen geluid is ook mogelijk.

SPORTHAL

De sporthal is in totaal 1100 m2, maar kan verdeeld worden met een wand in 1/3e en 2/3e deel. Daarnaast krijg je ook toegang tot de kleedkamers met douches. De sporthal is goed te gebruiken voor verschillende sportactiviteiten en evenementen.

KANTOORRUIMTE

Op de eerste etage bevinden zich meerdere openbare kantoorruimtes die gehuurd kunnen worden. Tijdens het huren van deze kantoorplek kan je gebruik maken van de wifi, elektra en de pantry. Daarnaast worden de openbare kantoorruimtes meerdere malen per week schoon gemaakt.

Openbare kantoorruimte huren? Bel dan naar 0317 – 847750

KORFBALVELD

Het korfbalveld is buiten aan de voorzijde van Doelum. Op dit veld kan goed korfbal gespeeld worden, alle officiële speel lijnen staan op het veld. Naast korfbal kan het veld uiteraard ook gebruikt worden voor andere sporten, zoals bijvoorbeeld dans of sport en spel.

VOETBALVELD

Op het Wilhelminapark in Heelsum beschikken wij ook over een kunstgras voetbalveld ( veld nummer 5). Het veld kan je huren voor verschillende voetbalactiviteiten.