Loading...
Over Doelum 2019-08-22T16:51:45+02:00

SPORTEN, LEREN EN ONTSPANNEN

Doelum is een gloednieuw complex in Renkum, bestaande uit een breed scala aan sportfaciliteiten, een multifunctionele theaterzaal, kantoorruimte en bij dat alles een prima horecaservice. Een grote variatie aan verenigingen en organisaties vindt in Doelum zijn plek en werkt én ontspant hier samen.

Onze ‘core business’ is het zorgen voor veilige, schone en gezellige accommodatie voor de bewoners van de gemeente Renkum. We zorgen dus dat het licht aan is als je komt en schenken een kop koffie. Maar we kunnen en willen veel meer zijn dan dat.

We hebben een gezellig sportcafé om na je training, repetitie of vergadering uit te blazen, we brengen organisaties en verenigingen met elkaar in contact, faciliteren allerlei sportieve en culturele activiteiten en we zijn een uitstekende leerwerkplek, die kansen biedt aan vrijwilligers, stagiairs en mensen met een of andere afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze kernwaarden:

  • wij verbinden mensen, organisaties ideeën en initiatieven
  • wij zijn er voor iedereen, iedereen mag gebruik maken van Doelum en beperkingen zijn geen probleem
  • wij spelen en wij laten spelen, in sport, maar ook daarbuiten, wij zien kansen en hebben zin ze te grijpen
  • wij laten je je thuisvoelen, bij ons en hopelijk ook in je omgeving, omdat je bij ons deel bent van het geheel

HET TEAM

Astrid de Bondt
Astrid de BondtManager
Achtergrond in horeca, organisatieontwikkeling en beroepsonderwijs en blij dat ze hier die eravringen kon combineren. Ze is trots op het Doelum dat we met zijn allen hebben neergezet, maar ziet ook steeds weer kansen om Doelum vooruit te helpen.
Michelle de Jong
Michelle de JongManagement assistent
Vanuit het kantoor op de eerste etage overziet Michelle haar domein. Ze is verantwoordelijk voor het hele proces van zaalhuur (van eerste aanvraag tot en met factuering) en zorgt daarnaast voor het team, beheert agenda’s en doet administratief werk en doet alles met veel aandacht en zorgvuldigheid.
Luuk Baaijens
Luuk BaaijensLeidinggevende horeca
Ervaren bedrijfsleider en een echte horecaman. Stuurt de horeca in goede banen, heeft een scherp oog voor details, bewaart de rust en weet met zijn humor zowel de gasten als de medewerkers (ook vrijwilligers) ‘bij de les’ te houden.
Wilma van WelyVrijwilliger Communicatie & Marketing
Wilma is de vrouw die kansen ziet, onvermoeibaar is ze op zoek naar projecten en ideeën waar Doelum iets aan kan hebben. ‘Dat lukt toch niet’ is een uitdrukking waar ze helemala niets mee heeft. Ze houdt de agenda op deze website bij en doet daarnaast wat administratief werk.
Wendy Mering
Wendy MeringEesrte Medewerker horeca
Horecavakvrouw met hart voor haar gasten en voor Doelum. Ze kent iedereen, heeft voor iedere gast een praatje klaar en is altijd bezig het in Doelum nóg gezelliger te maken.

STICHTINGSBESTUUR

Barbara Thomas
Barbara Thomas
Secretaris van de stichting, portefeuille juridische zaken. Juriste. Werkt als casemanager en leidinggevende in de begeleiding van re-integrerende medewerkers. Ze is geboren en getogen in de gemeente Renkum en wil als lid van het stichtingsbestuur graag een bijdrage leveren aan haar omgeving.
Jan Harm Vos
Jan Harm Vos
Portefeuille huurdersaangelegenheden. Beleidsmedewerker Onderwijs & Examinering. ROC Rijn IJssel. Heeft jarenlang in het bestuur van RZC gezeten en is van daaruit betrokken geraakt bij de realisatie van Doelum. Hij maakt zich er sterk voor Doelum echt sámen met de gebruikers vorm te geven.
Jos Buijs
Jos Buijs
Voorzitter van de stichting en portefeuille bestuursaangelegenheden en communicatie. Voorzitter raad van bestuur van Reade (categoriaal ziekenhuis Amsterdam). Wil als bestuurslid vooral een bijdrage leveren aan de gemeenschap. Hij wil via Doelum graag iets terug doen voor zijn dorp en de mensen in zijn buurt leren kennen.
Peter Oomens
Peter Oomens
Portefeuille financiën (penningmeester). Zelfstandig ondernemer. Hij wil als vrijwilliger graag zijn ervaring inzetten voor zijn dorpsgenoten in Renkum en vind het leuk zo nieuwe mensen te ontmoeten. Vooral het principe van één multifunctioneel centrum voor iedereen spreekt hem aan.