Loading...
Horeca 2018-01-23T15:00:15+02:00

Het sportcafé zit in het hart van het gebouw. Van daaruit kijk je naar de sportvelden, zwembaden en zie je de meeste andere ruimtes liggen. Het is dan ook dé plek om af te spreken voor je les of om na te praten na de wedstrijd.

Het sportcafé in Doelum is meer dan een sportkantine, maar we zijn geen sterrenrestaurant en willen dat ook nooit worden. De bar is gezellig, de leestafel groot en de loungeplekken zijn relaxed. Vanuit de banken houd je je dochters zwemles in de gaten terwijl je een kop thee drinkt of je plugt je laptop in en werkt nog even terwijl je wacht tot de korfbaltraining van je kleinzoon klaar is. Aan beide kanten van het pand zijn grote terrassen, waar je geniet van de gezellige drukte van sporters en bewoners van Renkum, Heelsum en misschien wel verder.

We geloven in gezond én lekker én gezellig én betaalbaar, werken straks met lokale leveranciers en verwelkomen alle input over het menu van de bezoekers.

Dranken
Je kunt bij ons terecht voor een goede kop koffie en een lekker tapbiertje, fruit- en groenteshakes en verse ijsthee.

Gerechten
We hebben straks huisgemaakte soep, verse tosti’s en salades, dagschotels en natuurlijk ook bitterballen en andere borrelhappen.

Zodra we het menu af hebben, plaatsen we het hier op de site.