Het team 2020-06-29T15:54:10+02:00
Loading...

Het team

Astrid de Bondt
Astrid de BondtManager
Achtergrond in horeca, organisatieontwikkeling en beroepsonderwijs en blij dat ze hier die ervaringen kon combineren. Ze is trots op het Doelum dat we met zijn allen hebben neergezet, maar ziet ook steeds weer kansen om Doelum vooruit te helpen.
Michelle Jansen - de Jong
Michelle Jansen - de JongManagement assistent
Vanuit het kantoor op de eerste etage overziet Michelle haar domein. Ze is verantwoordelijk voor het hele proces van zaalhuur (van eerste aanvraag tot en met facturering) en zorgt daarnaast voor het team, beheert agenda’s en doet administratief werk en doet alles met veel aandacht en zorgvuldigheid.
Luuk Baaijens
Luuk BaaijensLeidinggevende horeca
Ervaren bedrijfsleider en een echte horecaman. Stuurt de horeca in goede banen, heeft een scherp oog voor details, bewaart de rust en weet met zijn humor zowel de gasten als de medewerkers (ook vrijwilligers) ‘bij de les’ te houden.
Tess Reerink
Tess ReerinkEerste medewerker horeca
Tess is verantwoordelijk voor de inkoop voor de horeca, vervangt Luuk waar het nodig is en fietst elke werkdag sportief vanuit Oosterbeek naar Doelum.
Tess Visser
Tess VisserMedewerker horeca
Tess Visser heeft veel ervaring in de horeca. Daarnaast heeft ze ook een achtergrond in de evenementenorganisatie en creëert dus graag een gezellige sfeer achter de bar.
Paul Versluys
Paul VersluysMedewerker facilitair
Paul was al vrijwilliger bij Doelum, voordat het gebouw er überhaupt stond. Inmiddels is Paul een vaste kracht die de facilitaire zaakjes regelt.


Vrijwilligers

Wilma
WilmaVrijwilliger marketing communicatie
Wilma is de vrouw die kansen ziet, onvermoeibaar is ze op zoek naar projecten en ideeën waar Doelum iets aan kan hebben. ‘Dat lukt toch niet’ is een uitdrukking waar ze helemaal niets mee heeft. Ze houdt de agenda op deze website bij en doet daarnaast wat administratief werk.
Guus
GuusVrijwilliger horeca
Guus is een erg betrokken vrijwilliger en staat graag bij de bar om een biertje te bestellen na een training van bowlsclub De Jack, maar ook staat hij regelmatig achter de bar om mensen te voorzien van een hapje en een drankje.
Mirjam & Hans
Mirjam & HansVrijwilliger horeca
NUOVO-volleyballer Mirjam is al vanaf het moment dat we opengingen betrokken bij Doelum. Zonder haar hadden we het in het begin zeker niet gered en zou het later lang niet zo leuk zijn geweest. Samen met haar man Hans draait ze 1 x per maand op vrijdagavond de bar. Hans is vrijwilliger vanuit zwemvereniging RZC, waar hij zeer actief is, maar daarnaast weet hij ook nog tijd te vinden om bij ons een uitstekende barman te zijn.
Dajen & Manon
Dajen & ManonVrijwilliger horeca
Dajen en Manon zijn twee geweldige gastvrouwen die als vrijwilliger namens RZC al heel lang samen één van de vrijdagavonden per maand draaien. In de eerste maanden voelden ze zich soms wat onzeker, maar inmiddels draaien ze hun hand niet meer om voor de perfecte cappuccino en het verwisselen van een bierfust. Vakvrouwen met een goed gesprek!