Loading...

Het team

Mark van WijkAlgemeen manager
Michelle Jansen - de Jong
Michelle Jansen - de JongManagement assistent
Vanuit het kantoor op de eerste etage overziet Michelle haar domein. Ze is verantwoordelijk voor het hele proces van zaalhuur (van eerste aanvraag tot en met facturering) en zorgt daarnaast voor het team, beheert agenda’s en doet administratief werk en doet alles met veel aandacht en zorgvuldigheid.
Paul Versluys
Paul VersluysMedewerker facilitair
Paul was al vrijwilliger bij Doelum, voordat het gebouw er überhaupt stond. Inmiddels is Paul een vaste kracht die de facilitaire zaakjes regelt.
Facilitair Beheerder
Joyce Bogers
Joyce BogersAsito-schoonmaak
Joyce werkt voor Asito, maar voelt zich helemaal thuis in Doelum. Ze is een gezellig kletsende collega, die tegelijkertijd ook nog zorgt dat alles netjes schoon is voor de bezoekers.


Vrijwilligers

Guus
GuusVrijwilliger horeca
Guus is een erg betrokken vrijwilliger en staat graag bij de bar om een biertje te bestellen na een training van bowlsclub De Jack, maar ook staat hij regelmatig achter de bar om mensen te voorzien van een hapje en een drankje.
Mirjam & Hans
Mirjam & HansVrijwilliger horeca
NUOVO-volleyballer Mirjam is al vanaf het moment dat we opengingen betrokken bij Doelum. Zonder haar hadden we het in het begin zeker niet gered en zou het later lang niet zo leuk zijn geweest. Samen met haar man Hans draait ze 1 x per maand op vrijdagavond de bar. Hans is vrijwilliger vanuit zwemvereniging RZC, waar hij zeer actief is, maar daarnaast weet hij ook nog tijd te vinden om bij ons een uitstekende barman te zijn.
Dajen & Manon
Dajen & ManonVrijwilliger horeca
Dajen en Manon zijn twee geweldige gastvrouwen die als vrijwilliger namens RZC al heel lang samen één van de vrijdagavonden per maand draaien. In de eerste maanden voelden ze zich soms wat onzeker, maar inmiddels draaien ze hun hand niet meer om voor de perfecte cappuccino en het verwisselen van een bierfust. Vakvrouwen met een goed gesprek!