Loading...
Werken en leren 2018-07-11T11:56:53+02:00

Doelum biedt kansen! We hebben of creëren graag plekken voor vrijwilligers, stagiairs en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben uitstekende, vakbekwame begeleiders in dienst, die jou graag alles willen leren wat ze weten. De meeste plekken hebben we in de facilitaire dienst en in de horeca, maar voor andere opties staan we open.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn altijd welkom. Verenigingsleden, buurtbewoners en alle anderen zijn het hart van de organisatie. Doelum bestaat voor en door jullie.

Voor alle duidelijkheid: met het vaste, betaalde personeel kunnen we straks Doelum prima runnen. Dan is het schoon, veilig, doen we het licht aan voor een club komt en schenken we een goede kop koffie en een lekker glas bier.

Maar niet veel glazen bier tegelijk. En om het leuk te maken, het gezellig te maken, hebben we vrijwilligers nodig. Voor het bekende gezicht achter de bar dat meejuicht als jouw club een belangrijke wedstrijd heeft gewonnen, voor de horecaman die je kent en dus merkt dat je er niet bent vandaag en je daar de volgende keer naar vraagt, voor een goed tempo in het leveren van 80 kopjes koffie tegelijk, voor het bedenken en organiseren van grote en kleine evenementen waar je de hele buurt tegenkomt, voor die leuke vrouw achter de bar waar je kinderen makkelijk iets gaan vragen, kortom: voor de ziel van het geheel, dáár hebben we vrijwilligers voor nodig.

Vind je het leuk om achter de bar te staan tijdens de trainingsavond van je zoon? Heb je zin om in een gezellig team de mouwen op te stropen? Heb jij een talent dat je graag wil delen? Wil je gewoon ‘lekker onder de mensen’ zijn? Meld je dan aan via info@doelum.nl, dan bespreken we je wensen. Leuk extraatje: vrijwilligers doen gewoon mee in de trainingen die het vaste personeel krijgt: biertappen, koffie maken, etc.

Stagiairs

Doelum zelf biedt stageplekken aan voor MBO niveau 1/2/3/4 (BOL en BBL) horeca, facilitaire dienstverlening, evenementenorganisatie, groenbeheer, administratie.

Bij andere bedrijven binnen Doelum zijn plekken voor MBO niveau 2/3/4 BOL Sport&Gezondheid en Sociale Dienstverlening.

In onze startende organisatie zijn daarnaast veel mogelijkheden voor HBO-ers/WO-ers die een onderzoek willen doen.

Neem contact op met info@doelum.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

We creëren graag mogelijkheden voor mensen die op een of andere manier niet makkelijk aan werk komen. Bij ons kun je kennis en ervaring opdoen, werkroutine opbouwen, een sociaal netwerk opbouwen en je cv te verbeteren. Re-integreren na een burn-out? Werken met veel aandacht voor jouw beperkingen? Een stage om je cv te vullen? Een taal- en cultuurstage nadat je in Nederland bent komen wonen? Neem contact op (of vraag je jobcoach/contactpersoon dat te doen) via info@doelum.nl en we bespreken je mogelijkheden.

MEER WETEN?

CONTACT