Wijzigingen in ons bestuur

Het bestuur van Doelum heeft in zijn vergadering van 15 juni Peter Oomens, Jan Harm Vos en Jos Buijs herbenoemd voor een periode van vier jaar. Barbara Thomas heeft voor een volgende termijn bedankt. Voor haar is een drukke werkomgeving en het bestuurslidmaatschap moeilijk te combineren.

Werving voor een nieuwe bestuurslid  leverde twee uitstekende kandidaten. Het bestuur heeft besloten beide heren per 15 juni 2020 te benoemen in de functie van lid van het bestuur van Doelum.

Jaap Kronenberg is in de advocatuur werkzaam geweest. Hij wil zich breder oriënteren op maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken en daar een bijdrage aan leveren. Jaap zal de functie van secretaris op zich nemen.

Hans-Paul Visser is als fiscaaladviseur, jurist werkzaam geweest. Hij is voor de meeste mensen rondom Doelum geen onbekende. Hij is jarenlang verbonden geweest aan Bakkershaag en heeft mede aan het begin gestaan van het ontstaan van Doelum. Ook Hans-Paul wil meer betrokken zijn bij en zich inzetten voor maatschappelijke vraagstukken.

Het bestuur en het team verwelkomen beide heren en zien uit naar een plezierige samenwerking.

2020-06-19T12:03:28+02:00