Registration 2017-10-12T06:58:59+01:00

Zondags concerten

zondag, 17 nov 2019

15:30 – 20:00

 

Doelum start met zondagmiddagconcerten klassieke muziek

Doelum start op 17 november met een serie van maandelijkse concerten van klassieke muziek. Er is al tot en met mei een afwisselend programma gemaakt van klezmermuziek door Ha’Chalon, kerstliederen door Gelegenheidskoor T2 Muziek, het Arnhems Klarinetten-Koor, enz. Het programma is een aanvulling op het huidige aanbod van Doelum van een maandelijks live concert dat vooral pop en rock brengt.

Doelum organiseert de concerten in samenwerking met Heelsums Harmonie, Muziekvereniging Eendracht en T2 Muziek. Doelum is blij met de uitbreiding van het aanbod. Manager Astrid de Bondt: ‘We wilden al langer ook iets met klassieke muziek doen, nu kwamen de muziekverenigingen samen naar ons toe met hetzelfde idee, dus was de knoop snel doorgehakt’.

Bart Stunnenberg van Heelsums Harmonie legt uit: ‘In Doelum gaat het vaak over sport, logisch, maar er zitten hier drie actieve muziekverenigingen en er zijn genoeg faciliteiten. We zagen dat het culturele aanbod tot nu toe wat achterbleef en we dragen er graag aan bij dat te veranderen’.

De concerten vinden 1 x per maand plaats op zondag, afhankelijk van het aanbod zal dat plaatsvinden in de bar of in de cultuurzaal. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage achteraf wordt op prijs gesteld.  Aanvang 15.30 uur, het concert duurt twee keer 45 minuten met pauze.

Evenementslocatie

Doelum cultuurzaal
Hogenkampseweg 45
Renkum, Gelderland, 6871 JK

Kosten

GRATIS